KASTAMONU / TOSYA - Fatih Ortaokulu

OKULUMUZUN KROS TAKIMINDAN BÜYÜK BAŞARI.

OKUL SPORLARI  KAPSAMINDA YOZGAT'TA DÜZENLENEN KROS YARIŞMASINDA BÖLGE İKİNCİSİ OLAN TAKIMIMIZ TÜRKİYE FİNALLARİNE KATILMAYA HAK KAZANDI. ISPARTA'DA YAPILACAK TÜRKİYE FİNALLERİNDE OKULUMUZU TEMSİL EDECEK TAKIMIMIZI VE ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Ekm

Doğumumuzdan düğünümüze, davetimizden cenazemize kadar hayatımızın her önemli anında yanımızda olan din görevlilerimizin Fatih Ortaokulu Medeniyet ve Değerler kulübü Öğretmeni ve öğrencileri olarak Camiler ve Din Görevlileri haftasını kutladık.

Ekm

23 Eylül Pazartesi günü okulumuz konferans salonunda beşinci sınıf velilerine yönelik toplantı yapılmıştır. Toplantıya beşinci sınıfların dersine giren öğretmenler de katılmıştır.  Toplantı Rehb. Öğrt. Elif DERE' nin Okul Kuralları semineri ile devam etmiştir.

Ekm

16 Eylül Pazartesi günü okulumuz konferans salonunda sekizinci sınıf velilerine yönelik toplantı yapılmıştır. Toplantı okul müdürü Recep ERGÜVEN' in konuşmasıyla başlamış, Rehb. Öğrt. Elif DERE' nin Başarıda Ailenin Rolü konulu semineriyle devam etmiştir.

Sınava hazırlık sürecinde öğrencilerimize başarılar dileriz.